Hotel Eden

Confortul tau, misiunea noastra!

Despre...

Hotel Eden ofera oaspetilor sai o experienta unica, in care intimitatea, luxul si avangarda sunt cuvinte cheie. Hotelul dispune de 7 de camere si 2 apartamente, toate echipate cu cele mai noi facilitati, internet de mare viteza prin conexiune wireless, climatizare, Smart TV HD, minibar, balcon, parcare supravegheata video. Hotelul a fost deschis pe 1 mai 2014 si ofera o atmosfera primitoare si servicii ireprosabile!

  • Camera SINGLE - 150 Lei
  • Camera DOUBLE - 170 Lei
  • Apartmanet Studio- 190 Lei
  • Apartmanet Executive - 350 Lei

Serviciile oferite sunt gandite conform nevoilor dumneavoastra si se ridica la parametrii ai unei cazari impecabile. Hotel Eden va ofera toate facilitatile de care aveti nevoie pentru a va simti confortabil. Ambianta camerelor face dovada bunului gust, constand in mobilier de calitate superioara, care confera atmosfera propice relaxarii dumneavoastra.

Ce ne face diferiti? Echipa si atmosfera pe care o veti gasi reprezinta succesul nostru, placerea dumneavoastra!

Suntem incantati ca ai aflat despre noi si suntem convinsi ca vei reveni mereu aici. Dorim sa te cunoastem, sa ne adaptam dorintelor tale, sa asezi Hotelul Eden in topul preferintelor tale.

Hotelul Eden se afla pe Strada Isaccei, numarul 34 (dupa calea ferata), la intersectia cu strada Viitorului. Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie. (Contact)